In english
<h1>Vastuullinen Topper</h1>

Vastuullinen Topper

Vastuullisuuslupaus:

Olemme jo pitkään Topperissa miettineet, mitä kaikkea vastuullisuus meille merkitsee. Ennen kaikkea se on sitä, että valmistamme kestäviä, laadukkaita, työntekijän itsetuntemusta ja yrityksen imagoa vahvistavia työvaatteita. Lisäksi panostamme ylijäämäkankaiden ja -vaatteiden uusiokäyttöön ottamalla huomioon niiden kierrätysmahdollisuudet jo malliston suunnitteluvaiheessa. Avoimuus on yksi Topperin arvoista, ja sen mukaisesti avaamme hankintaketjumme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa niin pitkälle kuin mahdollista.

Haluamme tarjota hyviä työpaikkoja sekä Suomessa että lähialueilla ja tarjota henkilöstölle turvalliset ja mukavat työskentelyolosuhteet.

Mitä tämän lupauksen lunastaminen vaatii?

Kestävät, laadukkaat, itsetuntemusta vahvistavat työvaatteet:

Tuotteemme ja mallistomme suunnitellaan Suomessa, kuulumme Suomalaisen työn liittoon ja meille on myönnetty Design from Finland –merkki omiin mallistoihimme.

Käytämme työvaatteissa vain kestävistä raaka-aineista valmistettuja materiaaleja, koska työvaatteissa kestävyys on ensisijaisen tärkeää. Vaatteiden jatkuva käyttö ja usein toistuva huolto vaatii materiaalikoostumukselta enemmän kuin muotivaate, jota käytetään hetkellisesti ja harvoin. Materiaalien koostumuksen johdosta kaikki kierrätystavat eivät ole mahdollisia. 

Avaamme hankintaketjumme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa niin pitkälle kuin mahdollista:

Kerromme yhdessä materiaalitoimittajiemme kanssa materiaalien alkuperän sekä  raaka-aineiden alkuperän. Julkistamme materiaalitoimittajamme sijainnit sekä heidän käyttämiensä raaka-ainetoimittajien sijainnit. Lisäämme kartalle myös valmistuspaikkamme. Pysykää kuulolla!

Panostamme ylijäämäkankaiden ja -vaatteiden uusiokäyttöön:

Uusien mallistojen suunnitteluvaiheessa suunnitellaan myös ylijäämäkankaiden ja –vaatteiden hyödyntämistä muissa tuotteissa.

Tarjoamme hyviä työpaikkoja Suomessa ja lähialueilla ja tarjoamme turvalliset ja mukavat työskentelyolosuhteet:

Topperilla on Liedon, Vantaan ja Tampereen toimipaikkojen lisäksi tytäryhtiö Viljandissa, joka työllistää 30 henkilöä. Suomessa työllistämme 16 henkilöä.