In english
<h1>Yritys</h1>

Yritys

TOPPER UNIFORM on vuonna 1983 perustettu suomalainen, kokonaisvaltaiseen vaatetuspalveluun erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita työ-, edustus- ja ammattivaatteita yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille. Tuotteitamme täydennämme kattavilla palveluilla kaikilla työvaatetuksen osa-alueilla. Yhteistyö kanssamme kattaa yksilöllisen suunnittelun ja valmistuksen ohella verkkotilaus- ja sovitus- sekä varastointi- ja toimituspalvelut.

Vaatteidemme suunnittelu, tuotekehitys, varastointi ja logistiikka sijaitsee Suomessa, Liedon toimipisteessämme. Vuodesta 2003 lähtien osa tuotannostamme on toiminut tytäryhtiössämme Viljandissa. Uskomme kestävyyteen, hyvään istuvuuteen ja ensiluokkaiseen laatuun. Se takaa mukavat, tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet, jotka vaikuttavat asiakkaidemme ITSETUNTOON, parantavat ILMAPIIRIÄ ja tukevat yrityksesi IMAGOA.

Kontakti

Olemme olemassa sinua varten. Asioidessasi kanssamme saat aina käyttöösi ammattitaitoisen ja työlleen omistautuneen tiimin, joko tuntee yrityksesi ja ymmärtää sen vaatetustarpeet. Omat yhteyshenkilösi palvelevat sinua henkilökohtaisesti kaikissa tarpeissasi.

Osaava suunnittelu

Runsaat väri-, malli- ja materiaalivaihtoehdot asusteineen takaavat, että työvaatteet vahvistavat juuri sinun yrityksesi imagoa. Seuraamme trendejä ja täydennämme valikoimaamme tunnettujen suunnittelijoiden mallistoilla. Tarvittaessa suunnittelemme yrityksellesi täysin uniikin malliston.

Koekäyttö ja tuotekehitys

Kestävä ja helppohoitoinen työvaate edellyttää oikeita materiaalivalintoja. Seuraamme kangasvalmistajien innovaatioita sekä testaamme, mitkä niistä soveltuvat parhaiten eri ammattialojen käyttöön. Suunnitteluvaiheessa myös asiakas voi olla mukana testaamassa työvaatteita.

Sähköinen tilausjärjestelmä

Saat halutessasi käyttöösi sähköisen tilausjärjestelmän, josta näet yrityksesi työvaatevalikoiman yhdellä silmäyksellä. Järjestelmän avulla näet tuotteiden saatavuuden ja voit tehdä tilaukset joustavasti, juuri silloin kuin sinulle sopii.

Nopea sovituspalvelu

Työvaatteiden sovittamisen ei tarvitse olla aikaa vievää. Sovitusverkostomme kattaa koko Suomen. Tarvittaessa tulemme mittaamaan ja sovittamaan myös työpaikallesi. Mikäli valmismallistoistamme ei löydy sopivaa kokoa, teemme pukusi mittojen mukaan.

Laadukas valmistus

Tehtaassamme on 35 kokenutta ompelijaa, logistiikkaa palvelee 10 omaa tekijää, myynnissä ja asiakaspalvelussa toimii kahdeksan iloista ja avuliasta henkilöä ja tuotesuunnittelussa 10 innovatiivista persoonaa. Tällä porukalla puemme noin 500 asiakkaamme 32 tuhatta työntekijää.

Toimitus ja varastointi

Toimitamme tuotteet perille joustavasti ja luotettavasti henkilökohtaisissa paketeissa. Halutessasi voimme hoitaa vaatteidesi varastoinnin puolestasi. Säästät työpaikkasi varastotiloja ja saat lisätoimitukset työpaikallesi nopeasti.

Seuranta ja raportointi

Sähköisellä tilausjärjestelmällä saat käyttöösi monipuolisen raportointityökalun, josta käy ilmi mm. tilaushistoriasi, työntekijöidesi kokotiedot sekä kaikki muu oleellinen työtäsi helpottamaan.

Ota yhteyttä

Soita numeroon 010 2812 500 tai täytä yhteydenottolomakkeemme niin soitamme sinulle mahdollisimman pian.