In english
Heinäkuu 2017

Topperin kesä

Helmikuu 2017

Topper otsikoissa

Syyskuu 2016

Pariisin terveiset

Huhtikuu 2016

Vastuullisuuslupaus

Huhtikuu 2016

Nappikisan voittaja

Tammikuu 2016

Nimitysuutisia

Joulukuu 2015

Tulihan se joulu!

Lokakuu 2015

Onnellinen Prinssi

Toukokuu 2015

Topper uudistuu

Marraskuu 0000

27.10.2017

Perinteikkäät Hylje-moottorikelkka- ja erävaatteet suomalaisen Topper Uniformin omistukseen

Suomen Laatuhaalarit ja Topper Uniform ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Suomen Laatuhaalareiden liiketoiminta, Hylje® -tuotemerkki ja siihen liittyvät oikeudet siirtyvät Topper Uniformille.


Hylje® -tuotteiden perinteet moottorikelkkailuvaatteena sekä eräretkeilyssä alkavat 1970-luvulta, ja ne tunnettiin aluksi Lomatex-merkkisinä. Lapissa haalarit tunnetaan myös mukavalla lempinimellä “Kaamasen kansallispuku”.


Topper on ylpeä voidessaan entistä paremmin tarjota asiakkaille laajempaa mallistoa ja monipuolisia vaatteita liittyen eräretkeilyyn, luontomatkailuun, moottorikelkkailuun, mönkijä- ja safariajoon, metsästykseen, pilkkimiseen sekä lifestyleen.  Hylje-mallistossa on arktisiin olosuhteisiin kehitettyjä X-Treme-haalareita kelkkailijoille ja safareille sekä kevyempiä Light -haalareita pilkkijöille, metsästäjille ja eräkäyttöön. Hylje® -tuotteiden suunnittelu ja tuotekehitys tehdään Topperissa Liedossa ja valmistus tapahtuu Virossa.


“Kaupalla varmistetaan Hylje® -tuoteperheen tuotteiden tulevaisuus, tuotekehitys sekä saatavuus jatkossakin”, kertoo Topperin toimitusjohtaja Hanna Laine. “Lähdemme innolla kehittämään Hylje® -tuoteperhettä säilyttäen sen aidon alkuperäisen hengen. Mallisto on jo laajentunut myös kaksiosaisiin pukuihin naisille ja miehille. Luontomatkailijat, metsästäjät, kalastajat, eränkävijät, moottorikelkkailijat sekä Lapissa työskentelevät ja siellä vierailevat turistit halutaan pukea lämpimästi sympaattiseen Hylje-mallistoon”, jatkaa Hanna Laine.

Yhteydenotot:
Marko Paananen p. 050 5131 127 / Hylje -myynti