In english

- Työvaatteet -
arvoistasi tyylikkyyttä.

Työvaatteilla on merkitystä. Asiakaspalvelu on inhimillistä vuorovaikutusta herkimmillään. Palveluintensiivisillä aloilla, kuten hotelli- ja ravintola-alalla, vähittäiskaupassa ja terveydenhuoltoalalla hyvä maine ja sen lunastaminen jokaisessa kohtaamisessa vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen – ja sitä kautta myös yrityksesi tulokseen.


Brändiäsi tukevalla pukeutumisella palveluhenkilökuntasi vahvistaa tehokkaasti mielikuvaa yrityksestäsi. Siksi työvaatetukseen kannattaa panostaa. Topper on innokas auttamaan sinua ja työntekijöitäsi edustamaan yrityksesi arvoja parhaalla mahdollisella tavalla.

TOPPER-TYÖVAATE ON...

KESTÄVÄ

Sietää hyvin jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja toistuvaa pesua.

SAATAVISSA

Nopea ja jatkuva toimitus tarpeen mukaan pikaisestikin.

ERGONOMINEN

Mukava ja joustava päällä, ei rajoita liikkuvuutta.

RYHDIKÄS

Säilyttää muotonsa ja ryhtinsä, eikä veny käytössä.

Case: Sokos Originals

”Onnistunut työvaate synnyttää henkilökunnan keskuudessa positiivisen työfiiliksen. Yhteenkuuluvuuden tunne välittyy asiakkaalle, ja asiakaspalvelukokemuksesta tulee entistä miellyttävämpi”

Heidi Mikkonen, SOK Mara-ketjuohjauksen Sokos Hotels-ketjun konseptipäällikkö korostaa hänkin työvaatteen ideologian monipuolisuutta. Mikkosen mukaan työvaate visualisoi yrityksen koko liikeidean ja viestii asiakaspalvelun tasosta. Palvelualalla paras mahdollinen työasu on siten yhtä aikaa kaunis ja käytännöllinen.

Hyvä työvaate vaikuttaa kokonaisvaltaisesti. ”Onnistunut työvaate synnyttää henkilökunnan keskuudessa positiivisen työfiiliksen. Yhteenkuuluvuuden tunne välittyy asiakkaalle, ja asiakaspalvelukokemuksesta tulee entistä miellyttävämpi”, toteaa Mikkonen.